İGÜ Bilişimde Sektör Buluşması Etkinliği

go back icon
Geri Dön

Bilişim Güvenliği Teknolojileri ve Yönetim Bilişim Sistemleri Öğrencileri Osman Doğan ile “Bilişimde Sektör Buluşması” Etkinliğinde Buluştu...

Gais Siber Güvenlik Teknolojileri CEO & Founder Osman Doğan 16 Aralık 2021 günü “Bilişimde Sektör Buluşması” etkinliğinin Sınıfta Uzman Buluşması ve Online (Çevrimiçi) Meslek Uzmanı Buluşması oturumlarında İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ve mezunları ile bir araya geldi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi Uzmanları ve Akran Mentor Ayşenur Varol ile Taha Onat liderliğinde düzenlenen etkinlikte, Osman Doğan kariyer hayatından, öğrencilik döneminden ve Gais Siber Güvenlik Teknolojileri’nin yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Siber Güvenlik alanında gelecek hedefleyen öğrenci ve mezunların takip etmeleri gereken adımlara değinirken, bu alanda uzmanlaşmak için gereken özelliklerin neler olduğuna ilişkin sorunları cevapladı. Osman Doğan’a bizlerle birlikte olduğu için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Information Security Technologies and Management Information Systems Students Met with Osman Doğan at the “Information Sector Meeting” Event...

Gais Cyber Security Technologies CEO & Founder Osman Doğan came together with Istanbul Gelisim University students and graduates in the Classroom Expert Meeting and Online Vocational Expert Meeting sessions of the "Information Sector Meeting" event on 16 December 2021.

At the event organized under the leadership of Istanbul Gelişim University Career Development Center Specialists and Peer Mentors who are Ayşenur Varol and Taha Onat, Osman Doğan talked about his career, student life and the work of Gais Cyber Security Technologies. Addressing the steps to be followed by students and graduates who aim for the future in the field of Cyber Security, he answered questions about whichfeatures are required to specialize in this field. We would like to thank Osman Doğan once again for being with us.

Detaylı Bilgi İçin

info@gaissecurity.com